*Nettavisen* Sport.

Kagawa: - Jeg er frustrert

Foto: Getty Images / All over Press

Japaneren vil ha mer spilletid i Manchester United.

Mange Manchester United-fans hadde store forventninger til Shinji Kagawa denne sesongen, men så langt har japaneren blitt sittende på benken og tribunen.

Den tidligere Borussia Dortmund-spilleren skal være frustrert over mangelen på tillit fra David Moyes og tar nå bladet fra munnen.

Frustrert
Etter Japans 3-1-seier mot Ghana tirsdag, ga Kagawa, som også noterte seg for en flott scoring mot ghaneserne, klare indikasjoner på at han er lite tilfreds med situasjonen.

- Vær så snill og spør David Moyes hvorfor jeg ikke er på laget. Det er frustrerende ikke å få spille, men et flott mål som det jeg scoret i dag, gir meg selvtillit. Forhåpentligvis kan jeg ta med meg det tilbake til Manchester, sa Kagawa til AFP.

24-åringen trives, som de fleste fotballspillere, best når han får tillit. Han innrømmer at noen dager er verre enn andre.

- Det er vanskelig ikke å spille regelmessig. Noen dager er frustrasjonen verre enn andre. Det kommer i bølger. Derfor føles det godt å komme til Japan og få spille, forteller han.

Gir ikke opp
Han har imidlertid ingen planer om å gi opp håpet om å spille seg til en fast plass i Manchester United.

- Jeg må bare fortsette og jobbe hardt og kjempe for å få sjansen. Når jeg kommer tilbake, skal jeg være en utfordrer til en plass i laget.

- Jeg må vente for min sjanse både i Champions League og i Premier League. Jeg er sikker på at den vil komme.

Manchester United møter dumpekandidat Crystal Palace på Old Trafford førstkommende lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag