*Nettavisen* Sport.

Kah med oppsiktsvekkende feiring - uten å ha spilt!

Pa-Modou Kah feiret gullet i den candiske cupen på en særdeles stilfull måte.

04.09.15 11:30

Han har gått under radaren her hjemme etter at han forlot Vålerenga i 2003, men feiringen etter at Kahs klubb Vancouver Whitecaps vant den canadiske cupen har gitt 35-åringen spalteplass verden over.

Whitecaps sammenlagtseier over Montreal Impact fikk Kah, som ikke spilte kampen selv, til å cruise dansende rundt over gressmatta på sitt elektriske rullebrett iført dress.

Du må bare se og nyte selv. (Se også video i toppen).


At mannen kan feire er det liten tvil om. Også da han spilte i nederlandske Roda JC vekket han oppsikt med en original feiring etter å ha banket inn et av karrierens beste mål.

Først banker han ballen i krysset på et «sykkelspark», deretter takker han en etter en av spillerne med håndtrykk og bukk.


Kah har siden han forlot Valle i 2003 spilt for AIK, Roda JC, Al Khor, Qatar, Al-Wehda, Portland Timbers og nå Vancouver Whitecaps.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=pXu34s71Lws-_OYDqp5CqGYlBydm12HA1Mgre3IXonlKo8CgKn_TY-07FzINtpP2lNpU69kf1OXbT52urGxfZzTE149Yd28HNFoJt1HElA_2V07jAIAqCUK57UqzjKXp-IppgZuyKHc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.