RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kah vil til EM-sluttspill

Pa-Modou Kah er kjempeglad for at han endelig får sjansen på landslaget igjen. Målet er å få være med i EM-kvalifiseringen.

Pa-Modou Kah ble mandag tatt ut i Åge Hareides tropp til vennskapskampen mot Senegal 1. mars. Den tidligere Vålerenga-spilleren har gjort sine saker meget bra som midtstopper i nederlandske Roda, og ba tidligere i vinter om å få en sjanse på landslaget.

- Dette er kjempegøy! Jeg håper at jeg kan bevise for meg selv og for resten av Norge at jeg fortjener det, sier Kah til TV 2 Nettavisen.

Han var med til Hong Kong, og fikk én kamp der like etter at Hareide overtok Norge. Etterpå har han ikke hørt fra landslagssjefen. Oppholdet i AIK rettferdiggjorde heller ikke noe landslagsuttak, men det har gått langt bedre for oslogutten i Roda.

Nå håper han å komme inn i varmen for godt.

- Jeg vil vise at jeg holder den klassen som skal til. Dette er selvfølgelig inspirerende. Jeg har som mål å spille med flagget på brystet, og vil gjerne være med i EM-kvalifiseringen og bidra til at vi kan kvalifisere oss til EM.

- Men først er det kampen mot Senegal som teller, konstaterer Kah.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere