RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kahn-tabbe ødela for Bayern

Sist oppdatert:
Bayern München så ut til å gå mot en velfortjent seier mot Real Madrid i kveldens storkamp i Champions League. Sju minutter før slutt utlignet imidlertid Roberto Carlos etter en keepertabbe av Oliver Kahn

Vertene hadde full kontroll før pause, men klarte ikke å omsette overtaket i scoringer. Til tross foren rekke store sjanser til tyskerne, ble det stående 0-0 helt til Claudio Pizarro kom seg fri på høyrekanten kvarteret før slutt.

Innlegget traff en umarkert Roy Makaay, som fullt fortjent kunne heade Bayern i føringen.

Hjemmelaget fortsatte å dominere, og det så ut til å ende med en noe overraskende hjemmeseier. Sju minutter før slutt fikk imidlertid Real Madrid frispark fra 30 meters hold.

Bayern-keeper Oliver Kahn så ut til å ha full kontroll på Roberto Carlos harde skudd, men landslagskeeperen presterte på uforklarlig vis å fomle ballen i mål.

Dermed sikret det spanske superlaget seg et glimrende utgangspunkt foran returmøtet i Madrid om to uker. Det blir ingen enkel sak for Bayern München å slå David Beckham & Co. i løvens hule.

Kampen var for øvrig det åttende møtet mellom de to gigantene på tysk jord. Bayner München har vunnet samtlige foregående oppgjør.

Les også:
Kampfakta Bayner München - Real Madrid
Alt om Champions LeagueAlt om Champions League

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere