*Nettavisen* Sport.

Kaka: - Vi vinner på San Siro

Et kanonresultat ble tap for Milan på overtid. Men tomålsscorer Kaka tror Milan kommer til finalen.

25.04.07 16:56

- Nå venter kamp på San Siro og den kampen vinner vi, fastslår en seierssikker Kaka til den italienske TV-kanalen RAI etter kampen.

Milan så lenge ut til å sikre seg et nærmest perfekt utgangspunkt i gigantmøtet mot Manchester United på Old Trafford.

Tapte på overtid
Italienerne ledet lenge 2-1 etter to fantastiske fulltreffere fra Kaka. Men Manchester United snudde kampen – og på overtid dunket Wayne Rooney inn seiersmålet.

United leder dermed 3-2 foran returkampen i Italia.

- Jeg scoret to viktige mål, men kampen sluttet bittert, mener Kaka.

Brasilianeren er imidlertid svært så optimistisk med tanke på finalebillett.

- Vi la oss bakpå lit for tidlig, for å klare minst uavgjort. Vi skal gjøre en stor kamp i returen, og ikke glem at den spilles på San Siro, gjentar den brasilianske superstjernen.

Mellomfornøyd Ancelotti
Milan trener Carlo Ancelotti var både fornøyd og skuffet over resultatet.

- Jeg er litt skuffet. Vi var naive på slutten av kampen når det gjaldt å forflytte ballen og vi ga seieren til engelskmenenene. 2-2 hadde vært et rettferdig resultat for vi spilte veldig bra i en time. Skadene på Maldini og Gattuso ble kostbare og vi mistet den personligheten på slutten av kampen som vi hadde trengt i sluttminuttene, forteller Ancelotti til Gazzetta dello Sport.

Visepresident Adriano Galliani tror AC Milan kommer seg til finalen.

- Det er ikke et dårlig resultat. Nøkkelen i kampen ble skadene på Maldini og Gattuso. Og Dida? Han spilte veldig bra, sier han.

Rasende Gattuso
Midtbaneterrieren Gattuso var illsint etter at dommeren hadde blåst av kampen.

- Jeg føler meg dårlig både fysisk og mentalt. Det gjør meg forbannet at jeg ble tvunget til å forlate mine lagkamerater ute på banen. Jeg blir nesten aldri byttet ut på grunn av skade og forsøkte å fortsette, men det var umulig denne gang. Nå skal jeg imidlertid spille returkampen på San Siro til enhver pris, slår Gattuso bestemt fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.