Gå til sidens hovedinnhold

Kaller RBK-spillerne feige

- Vi ble redde, usikre og rådville, sier RBK-treneren.

ROSENBORG-BRØNDBY 3-2 (5-3 sammenlagt)

LERKENDAL (Nettavisen): - Feighet holdt på å sende oss ut av UEFA-cupen. Hadde vi fortsatt som i førsteomgang, ville det blitt en trist kveld.

Slik oppsummerte RBK-trener Erik Hamrén det som skjedde de første 45 minuttene på Lerkendal. Da var Rosenborg ille ute – og Brøndby på vei mot gruppespill i Uefa-cupen.

LES OGSÅ:Iversen kan miste Skottland-kampen

Hamrèn legger ikke skjul på at han i pausen ga spillerne klar beskjed om å skjerpe seg.

- Etter at vi tok ledelsen ble vi altfor passive. Utrolig nok ble spillerne redde for å tape i stedet for å kjøre på og drepe kampen. Vi ble rett og slett usikre og rådville, noe Brøndby utnyttet til fulle. Det er for dårlig, slår han fast, og medgir at det er et skår i gleden at mannskapet hans framsto som feiginger.

Er du Norges beste manager?
Prøv nettavisen.managerleague.com

Vil videre
- I pausen ga jeg dem klar beskjed om å vise mot, om å tråkke til og sørge for at kom oss til UEFA-cupen. Heldigvis fikk jeg et positivt svar, smiler RBK-treneren, som naturlig nok er strålende fornøyd med å ha sikret seg avansement på bekostning av de danske utfordrerne.

- For Rosenborg er det viktig å være med i europacupen, ikke minst i en sesong der det har gått litt opp og ned. Vi har hatt ambisjoner om å nå dette målet siden den lange kvalikveien startet med Intertoto-cup tidlig i sommer. Nå har vi nådd målsettingen, og det naturlig å peile seg inn mot avansement også fra gruppespillet. Mye står og faller på hvilke lag vi trekker tirsdag, sier han.

Trekningen avgjør
Noen ønskemotstandere i gruppespillet kunne imidlertid ikke RBK-bossen lansere i minuttene etter at han selv er sikret en plass i det nest beste europeiske fotballselskapet.

- For å være helt ærlig; jeg har ingen anelse om hvilke andre lag som er gått videre. Får ta en kikk på det i morgen, nå skal vi glede oss over at vi har gjort jobben vår, sier han og annonserer sin sedvanlige feiring:

- Det blir en sigar i kveld også!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene