Kamara: - Vi er et bedre lag enn Rosenborg

TUNGEN PÅ VEKTSKÅLA: Ola Kamara avgjorde storkampen mot Rosenborg da han kriget inn kampens eneste mål etter timen.

TUNGEN PÅ VEKTSKÅLA: Ola Kamara avgjorde storkampen mot Rosenborg da han kriget inn kampens eneste mål etter timen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Ola Kamara scoret kampens eneste mål da Rosenborg kom på besøk.

20.09.15 20:36

MOLDE - ROSENBORG 1-0:

Molde henger fortsatt med i medaljekampen i Tippeligaen etter at det søndag kveld ble tre poeng mot et Rosenborg som på det nærmeste er kåret til seriemester allerede.

Ola Kamara sto for kampens eneste mål, i det som ble et relativt sjansefattig oppgjør mellom to av landets argeste rivaler.

Med det sørget han for Moldes fjerde strake hjemmeseier mot Rosenborg, og deres første hjemmeseier siden mai.

- Jeg skulle kanskje hatt et mål til her på slutten, men åtte mål på ni kamper mot Rosenborg er ganske brukbart, sa Kamara til C More etter kampen.

- Jeg har alltid mye adrenalin før kampene mot RBK, og det er alltid deilig å score mot dem. I dag føler jeg at vi er et bedre lag enn Rosenborg, men de har hentet bedre resultater sesongen sett under ett, fortsatte han.

Sjansefattig
Rosenborg måtte klare seg uten flere faste spillere, og særlig Ole Selnæs og Fredrik Mitdsjø var savnet på gjestenes midtbane.

I den første omgangen på Aker Stadion klarte imidlertid ikke Molde å utnytte Rosenborgs merkbare fravær, selv om vertene skapte en god sjanse på André Hansen i starten av kampen.

Martin Linnes kom til avslutning inne i feltet, men ballen ble headet unna på streken.

Ellers var det lite å skrive hjem om fra rosenes by - hatoppgjøret var akkurat så tett og jevnt som spådd på forhånd.

Kamara avgjorde
Etter pause tok det derimot ikke mer enn drøyt ti minutter før det ble nettkjenning. Takket være en krigersk Ola Kamara.

Etzaz Hussain slo en høy ball inn i feltet hvor Mohamed Elyounoussi vant hodeduellen og fikk headet ballen tilbake i feltet. Der kom Ola Kamara stormende og kastet seg uredd fram i tøff duell med RBK-keeper André Hansen. Ballen suste i nettmaskene, mens Kamara beinet over mot Molde-fansen for å feire.

Baklengsmålet virket ikke å vekke Rosenborg nevneverdig, og det syntes tydelig at trønderne var slitne etter et knalltøft kampprogram de siste ukene.

Kåre Ingebrigtsens menn klarte aldri å sette inn en sluttspurt, og måtte dermed se at det ble tap nummer fire på rad i Molde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.