RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kamara fristilt av Austria Wien

LEDIG PÅ MARKEDET: Ola Kamara er fristilt.
LEDIG PÅ MARKEDET: Ola Kamara er fristilt. Foto: Ole Jonny E. Hansen / Mediehuset Nettavisen
Spissen er ledig på markedet.

Ola Kamara var ikke med på flyet da Austria Wiens tropp reiste på treningsleir til Tyrkia onsdag. Ifølge østerrikske medier er nordmannen fristilt av storklubben.

Kamara fikk ikke den høstsesongen han ønsket seg i Austria. Ett mål på elleve kamper ble fasiten for nordmannen som ble hentet til Wien i januar i fjor. Nå tyder alt på at tiden i hovedstadsklubben er over.

Østerrikske ORF skriver at både Kamara og tidligere HamKam-spiss Roman Kienast er fristilt fra sine kontrakter.

Tirsdag bekreftet Austria Wien på sine hjemmesider at Kienast allerede har funnet seg en ny arbeidsgiver. Den høyreiste 30-åringen, som spilte for HamKam fra 2006 til 2009, vender tilbake til sin tidligere Sturm Graz. Kienast scoret 19 mål og var en viktig brikke da klubben ble seriemester i 2010/2011-sesongen.

Alt tyder også på at Ola Kamara nå er på klubbjakt. Da troppen til den kommende treningsleiren i Tyrkia ble presentert i forrige uke, uten at Kamaras navn var med, skrev flere østerrikske medier at nordmannen ikke er ønsket med videre.

Tidligere i januar ble den israelske sportsavisen Sports Walla sitert på at klubben Beitar Jerusalem skal være interessert i å sikre seg Kamaras tjenester. Beitar Jerusalem ligger i øyeblikket på fjerdeplass i den israelske toppserien.

Ola Kamara har i utgangspunktet kontrakt med Austria Wien til sommeren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere