Kan 22-åringen bli Liverpools nye joker?

IMPONERTE: Unge Joao Teixeira med to assists for Liverpool.

IMPONERTE: Unge Joao Teixeira med to assists for Liverpool. Foto: Andrew Powell (Getty Images)

Ung portugiser imponerte, mens Divock Origi åpnet målkontoen.

14.07.15 18:35

THAILAND ALL STAR -LIVERPOOL 0-4:

Etter det som må kunne kalles en svak forrige sesong for Liverpool, var den populære klubben tilbake på banen igjen før en ny sesong tirsdag.

Brendan Rodgers' menn skal spille flere treningskamper i sesongoppkjøringen og først ventet et sammensatt lag fra Thailand.

Mye har handlet om kjøp og salg hos Liverpool i sommer og spillere som Joe Gomez, Adam Bogdan, Danny Ings, Nathaniel Clyne James Milner, og Divock Origi fikk sin debut for den røde klubben.

Det var imidlertid en gammel kjenning som åpnet ballet. Lazar Markovic fikk mye kjeft forrige sesong, men trengte bare tre minutter på å vise seg fram tirsdag. Markovic ble spilt lekent fri av Joao Teixeira og scoret lett.

Rett før pause var det en annen utskjelt spiller som viste seg fram. Mamadou Sakho har vært litt opp og ned siden han kom til Liverpool, men i det 42. minutt stanget franskmannen inn en corner.

Igjen var unggutten Teixeira nest sist på ballen.

22-åringen er tilbake på banen etter at han brakk beinet mens han var på utlån til Brighton sist sesong. Teixeira kom til Liverpool i 2012.

I andre omgang var det Adam Lallana sin tur til å score. Lallana ble spilt fram av Jordan Henderson og scoret sikkert alene med keeper.

Og minutter før slutt fikk debutant Divock Origi æren av å sette kronen på verket. Belgieren steg til vers på et innlegg og stanget inn 4-0.

Dermed fikk Liverpool en svært god åpning på sesongoppkjøringen.

Slik stilte Liverpool:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.