RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan bli droppet som VM-by

Sist oppdatert:
Hamburg kan bli droppet som vertsby under fotball-VM neste år.

Det kan fort bli resultatet dersom Hamburg ikke fjerner navnet til en sponsor som har vært en del av stadionnavnet de siste fem årene, skriver Bild.

Avisen har fått tak i en kopi av et brev fra Fifas generalsekretær Urs Linsi til tyskernes organisasjonskomité, der Linsi krever at navnet AOL blir fjernet fra navnet. Gjør de ikke det, blir det ingen VM-kamper i Hamburg.

- Vi diskuterer saken med Fifa, og vi håper saken kan bli løst med alles interesser i behold, sier visepresident i komitéen, Horst R. Schmidt.

En talsmann for HSV sier at klubben er i samtaler med både AOL og Fifa, og at de forventer å ha en løsning på plass før helgen.

Ifølge Bild får HSV tre millioner euro i året av AOL for retten til å kalle stadionanlegget for «AOL-Arena». Arenaen ble åpnet i september 2000, og kostet 97 millioner euro å bygge. Det er plass til 45.442 tilskuere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere