RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan bli felt av egen klubbvideo

PUBLIKUMMER? Sir Alex Ferguson kan risikere flere kamper på tribunen.
PUBLIKUMMER? Sir Alex Ferguson kan risikere flere kamper på tribunen. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson var kanskje litt for åpen mot Uniteds egen TV-kanal?

Manchester United tapte toppkampen mot Chelsea på tirsdag. Etter kampen var United-manager Sir Alex Ferguson alt annet enn opptatt av å være diplomatisk i sine uttalelser, og la ikke skjul på sin frustrasjon over dommer Martin Atkinson da han møtte pressen etter kampen.

Ber om kopi
Mest åpen var han kanskje mot Uniteds egen TV-kanal, MUTV.

Nå har det engelske fotballforbundet (FA) bedt om en kopi av TV-kanalens intervju med Sir Alex etter kampslutt, ifølge Sportinglife.

Fotballforbundet har ikke krav på å få utlevert en slik video, men det vil trolig være til Fergusons fordel at klubben spiller på lag med dem som skal bestemme utfallet av tiraden.

- Du vil ha en rettferdig dommer, i det minste en sterk dommer, og det fikk vi ikke i dag, er noe av det Ferguson skal ha sagt.

Risikerer flere kamper
United-manageren har fortsatt to kamper igjen å sone fra en tidligere dom, etter at han i fjor hengte ut dommer Alan Wiley som «feit og utrent», og nå risikerer han at han får flere kamper på tribunen.

Fredag faller avgjørelsen fra FA om de sikter United-sjefen eller ikke, og Ferguson kan altså bli felt av sin egen klubbs videobilder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere