Gå til sidens hovedinnhold

Kan bli VIFs nye keeper

Espen Bugge Pettersen er sterkt ønsket i Vålerenga.

VALLE (Nettavisen): Troy Perkins avgang har ligget i kortene en god stund, og onsdag ble den klar. Den populære sisteskansen har overfor VIFs nettside trukket fram personlige forhold som forklaring på ønsket om å returnere til USA.

Les også: Vålerenga mister førstekeeperen

Oslolaget gikk til slutt med på ønsket, men sitter ikke tomhendt tilbake.

Har penger
- Vi får en ålreit sum fra Major League Soccer for Troy, noe som gjør det mulig å hente en god erstatter, sier Martin Andresen til Nettavisen.

VIF-treneren vil ikke si hvem den nye sisteskansen blir, men innrømmer overfor Nettavisen at man jobber med flere navn. Etter det Nettavisen vet, er det Sandefjords Espen Bugge Pettersen (29) som er den største favoritten til å bli klubbens nye sisteskanse.

Bugge Pettersen imponerte i Tippeligaen forrige sesong, og spilte godt nok til å blande seg inn i landslagsdiskusjonen.

- Hyggelig
- Det er mye rykter i overgangsperioden, men hvis de har meg på listen, så er det hyggelig, det, sier Bugge Pettersen til Nettavisen.

- Men det har ikke kommet noe konkret ennå, legger den 189 centimeter høye 29-åringen til.

Sandefjords nummer 12 har en studerende kone og to barn, men avviser ikke at det kan bli aktuelt å flytte på seg dersom alt faller på plass.

- Det skader vel ikke mulighetene til landslagssspill, heller?

- Jeg må jo spille bra, da. Det er punkt én. Men Vålerenga er en klubb som alle har en mening om, på godt og vondt. Det er et steg opp, sånn klubbmessig, erkjenner Bugge Pettersen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre