*Nettavisen* Sport.

Kan denne pelsklumpen forklare Balotellis formsvikt?

INGEN GLIS UTEN KOSEGRIS: Mario Balotelli har ikke helt fått det til å stemme i Liverpool-drakten, og han har heller ikke fått tillatelse til å ta med seg grisen sin fra Italia til England. Foto: Montasje (All Over Press / Instagram)

Italieneren får ikke ta med seg kosegrisen inn i England.

11.10.14 21:44

Liverpool punget ut drøyt 160 millioner kroner for Mario Balotelli i sommer, men italieneren kan på langt nær sies å ha slått til etter overgangen fra AC Milan.

Foreløpig har det kun blitt én scoring på kraftspissen; mot lille Ludogorets i Champions League.

Flere forståsegpåere har ymtet frampå at Liverpools spillestil ikke er en perfekt match for Mario Balotelli - og vice versa.

I tillegg til problemene på banen, skriver Daily Mail at den tidligere City-spilleren også møter uventede utfordringer utenfor banen.

Kosegrisen hans, Super, blir nemlig nektet innreise til England på grunn av restriksjoner som er satt rundt importering av dyr.

For at grisen skal få slå følge med eieren, må Balotelli først registrere seg som oppdretter og deretter få en italiensk veterinær til å undersøke at grisen ikke utgjør noen helserisiko.

Balotellis del av jobben skal ifølge en kilde nå være gjort, og dermed venter 24-åringen i spenning på hvor lang tid det tar før han gjenforenes med Super.

- Det er nesten litt morsomt at Balotellis overgang fra Milan til Liverpool tok mindre tid enn det tar å få grisen samme vei, sier kilden.

Og kanskje er det nettopp den lille pelsklumpen som er det som skal til for å få Balotelli på rett kjøl.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.