RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan du svare på dette, Messi?

Foto: AP Photo/ Angel Fernandez / Scanpix
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo med jerngrep på toppscorertittelen etter fire fulltreffere.

SEVILLA - REAL MADRID 2-6:

Kampen om ligagullet synes tapt og også i Champions League var det Barcelona som satte en stopper for Real Madrids titteljakt.

Seieren i Copa del Rey var et plaster på såret. Det spørs om ikke det vil bety mye for Real Madrid-tilhengerne om Cristiano Ronaldo også snapper toppscorertittelen i ligaen foran nesa på Barcelonas stjernespiller Lionel Messi.

Etter fire mål og ekte hattrick i annenomgangen av bortekampen mot Sevilla lørdag kveld har Ronaldo passert Messi med god margin. Portugiseren har nå scoret 33 ganger i årets Primera División, to mer enn Barcelonas argentinske fotballvidunder.

Sergio Ramos ordnet det første målet mot gamleklubben med en heading, før Ronaldo startet sin målsanking med sin første scoring etter en corner.

Kaká sørget for at kampen var mer eller mindre avgjort allerede før pause med bortelagets tredje nettkjenning.

I annenomgangen gjorde en svært opplagt Ronaldo ydmykelsen total for vertene med å score ekte hattrick på bare ti minutter.

Tidligere Real Madrid-spiss Álvaro Negredo reduserte to ganger i løpet av de siste 45 minuttene, men det ble en mager trøst for Sevilla.

Klubben hadde fortsatt en liten mulighet til å kapre fjerdeplassen i den spanske toppdivisjonen før lørdagens kamp. Det håpet forsvant da Real Madrid og Cristiano Ronaldos revansjert mesterligaexiten og det flaue hjemmetapet for Real Zaragoza i forrige serierunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere