RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan få tilbake 13 millioner momskroner

Sist oppdatert:
Rosenborg kan ha betalt betalt 10-13 millioner kroner for mye i moms de siste 13 årene. Nå åpner en ett år gammel høyesterettsdom for at trønderne kan få pengene refundert.

- Man kunne kanskje sagt at dette var en fin julegave, men når man har betalt inn for mye, så er det bare rett og rimelig at pengene blir tilbakebetalr, sier RBK-direktør Nils Skutle til Dagbladet.

Bakgrunnen for saken er en seier rallyfører Ludvig Hunsbedt vant i Høyesterett 22. desember i fjor. Gjennom selskapet sitt måtte han betale moms på reklameinntekter uten å få fradrag for moms på sine utgifter. Til slutt fikk han medhold fra Høyesterett til å føre fradrag for moms på utgifter til nødvendig drift og vedlikehold på rallycrossbilen sin.

Denne saken har direkte paralleller til andre idretter, ettesom Rosenborg og andre klubber tidligere har betalt moms for drakter og annet nødvendig utstyr, uten å ha fått trekke fra en andel av denne momsen.

For å sikre seg mot foreldelse av kravene om tilbakebetaling av moms for de ti siste årene, stevnet RBK tirsdag staten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere