RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Kan flytte Godset til Oslo eller Skien

UEFA stiller strenge krav til Marienlyst.

Strømsgodset står i fare for å måtte spille E-cup på Ullevaal eller i Skien.

UEFA har en rekke krav som må tilfredsstilles før seriemesterne får spille hjemme på Marienlyst i E-cup neste år.

- Jeg tror det er få som vil se Godset spille Champions League på Ullevaal, sier Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen til Drammens Tidende.

Kommunen eier Marienlyst. I samarbeid med klubben jobbes det med å tilfredsstille UEFA-kravene. Viktigst blir å løse antall sitteplasser. Det må økes fra 7544 til minst 8000. I tillegg må de 1044 ståplassene i Klokkesvingen (bak det ene målet) gjøres om til sitteplasser.

I tillegg må det blant annet være 100 seter på pressetribunen (50 med bord), 200 kvadratmeter arbeidsrom til minst 75 pressefolk, 25 kommentatorplasser, 75 plasser i pressekonferanserom, tre toaletter med seter i garderobene og 100 VIP-seter til motstanderlaget.

- Jeg frykter det ikke ordner seg, men tror det er såpass mye positive krefter og velvilje i Drammen at det kommer til å skje, sier Godset-trener Ronny Deila til DT.

Neste sesong skal Strømsgodset spille kvalifisering om spill i mesterligaen. Mislykkes en der, er det muligheter for spill i europaligaen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere