RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan gå glipp av cupfinalen

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Landslagsback Knut Olav Rindarøy sliter med skade.

MOLDE (Nettavisen): - Det ser vanskelig ut. Det vil bli en stor nedtur å miste cupfinalen på grunn av skade. Det kan jo være min eneste mulighet til å få spille en cupfinale, sukker en skuffet Knut Olav Rindarøy til Nettavisen.

Rindarøy sliter med en strekk i baksiden av låret, som kan føre til at han må se årets store høydepunkt, søndagens cupfinale mot erkerival Aalesund, fra sidelinjen.

Skadet i serieavslutningen
Skaden oppstod da 24-åringen kjente store smerter i låret og måtte gi seg tidlig i siste seriekamp hjemme mot Lillestrøm.

Nå venter tre dager med massasje for landslagsbacken i et desperat forsøk på å bli friskmeldt til søndagens oppgjør mot fylkesrival Aalesund.

- Det er tre dager igjen til finalen. Jeg skal springe litt og forsøke meg forsiktig med ball på trening. Avgjørelsen om jeg kan spille tas på lørdag under formasjonstreningen, forteller Rindarøy.

- Synd
Rindarøy, som satt på tribunen da Molde slo Lillestrøm og vant NM-pokalen i 2005, har fått sitt gjennombrudd i årets sesong med landslagsuttak og godt spill for sølvlaget Molde.

- Cupfinalen kunne ha vært prikken over i’en i en sesong der alt har fungert for meg. Det er synd om jeg skulle gå glipp av denne festen, sier Rindarøy til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere