Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan gå mot tidenes keeperkabal

USIKKER FREMTID: Både David de Gea og Iker Casillas går en usikker fremtid i møte.  AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
USIKKER FREMTID: Både David de Gea og Iker Casillas går en usikker fremtid i møte.  AFP PHOTO/ JOSE JORDAN Foto: Jose Jordan (Afp)
Hvis Real Madrid får det som dem vil så vil flere keepere flytte på seg denne sommeren.

Det er ingen hemmelighet at Madrid-laget ønsker å signere David de Gea fra Manchester United. Og det er heller ingen hemmelighet at Iker Casillas ikke har den støtten som er nødvendig i en klubb som Real Madrid.

De to spanske målvaktene kan være jokerne i en av tidenes keeperkabaler. Real Madrid tror og håper de kan signere David de Gea denne sommeren. Da vil United være nødt til å hente en erstatter, og Hugo Lloris skal stå øverst på ønskelisten.

Går Lloris til de røde djevlene, så vil Tottenham bli nødt til å sondere keepermarkedet. Der er Real Madrid optimistiske. Madrid-laget tror nemlig at London-klubben kommer til å legge inn bud på Iker Casillas.

Flere keepere involvert

Tottenhams mektige styreformann uttalte nylig at han ikke har noen planer om å selge den franske burvokteren. Casillas på sin side har fortalt at han mener han fortsatt har noen gode år igjen. Real Madrid-keeperen er ikke den beste målvakten når det kommer til fysisk duellspill, noe som forekommer oftere i Premier League enn i La Liga.

Nederlandske kilder skal ifølge The Independent ha fortalt at Ajax-målvakt Jasper Cillessen ikke kommer til å signere for United.

Hollenderen er blitt koblet til van Gaals lag de siste ukene.

En annen keeper som også kan erstatte de Gea, om han velger å flytte på seg, er Victor Valdés. Den tidligere Barcelona-målvakten er god med ballen i beina, noe Louis van Gaal setter stor pris på.

Benzema for De Gea?

Louis van Gaal skal ha fortalt Robin van Persie at han ikke kommer til å bli klubbens førstevalg neste sesong. Manchester-klubben skal ønske seg Karim Benzema som en del av de Gea-overgangen. Real Madrid på sin side skal ikke være interessert i dette.

Hvis United ikke får den franske spissen, så skal Lazios brasilianske angriper Felipe Anderson være et mål. 22-åringen som tidligere har spilt for Santos, har virkelig blomstret det siste halvåret.

Det går mot et spennende overgangsvindu, hvor ryktene sier at flere av de engelske toppklubbene kommer til å bruke masse penger. Om det blir en europeisk keeperkabal gjenstår å se.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!