RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan gå mot tidenes keeperkabal

USIKKER FREMTID: Både David de Gea og Iker Casillas går en usikker fremtid i møte.  AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
USIKKER FREMTID: Både David de Gea og Iker Casillas går en usikker fremtid i møte.  AFP PHOTO/ JOSE JORDAN Foto: Jose Jordan (Afp)
Hvis Real Madrid får det som dem vil så vil flere keepere flytte på seg denne sommeren.

Det er ingen hemmelighet at Madrid-laget ønsker å signere David de Gea fra Manchester United. Og det er heller ingen hemmelighet at Iker Casillas ikke har den støtten som er nødvendig i en klubb som Real Madrid.

De to spanske målvaktene kan være jokerne i en av tidenes keeperkabaler. Real Madrid tror og håper de kan signere David de Gea denne sommeren. Da vil United være nødt til å hente en erstatter, og Hugo Lloris skal stå øverst på ønskelisten.

Går Lloris til de røde djevlene, så vil Tottenham bli nødt til å sondere keepermarkedet. Der er Real Madrid optimistiske. Madrid-laget tror nemlig at London-klubben kommer til å legge inn bud på Iker Casillas.

Flere keepere involvert

Tottenhams mektige styreformann uttalte nylig at han ikke har noen planer om å selge den franske burvokteren. Casillas på sin side har fortalt at han mener han fortsatt har noen gode år igjen. Real Madrid-keeperen er ikke den beste målvakten når det kommer til fysisk duellspill, noe som forekommer oftere i Premier League enn i La Liga.

Nederlandske kilder skal ifølge The Independent ha fortalt at Ajax-målvakt Jasper Cillessen ikke kommer til å signere for United.

Hollenderen er blitt koblet til van Gaals lag de siste ukene.

En annen keeper som også kan erstatte de Gea, om han velger å flytte på seg, er Victor Valdés. Den tidligere Barcelona-målvakten er god med ballen i beina, noe Louis van Gaal setter stor pris på.

Benzema for De Gea?

Louis van Gaal skal ha fortalt Robin van Persie at han ikke kommer til å bli klubbens førstevalg neste sesong. Manchester-klubben skal ønske seg Karim Benzema som en del av de Gea-overgangen. Real Madrid på sin side skal ikke være interessert i dette.

Hvis United ikke får den franske spissen, så skal Lazios brasilianske angriper Felipe Anderson være et mål. 22-åringen som tidligere har spilt for Santos, har virkelig blomstret det siste halvåret.

Det går mot et spennende overgangsvindu, hvor ryktene sier at flere av de engelske toppklubbene kommer til å bruke masse penger. Om det blir en europeisk keeperkabal gjenstår å se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere