*Nettavisen* Sport.

Kan gjøre Stabæk-comeback

Foto: Morten Holm/Scanpix

Men da må klubben skaffe ham en jobb ved siden av.

16.01.12 17:26

David Hanssen har trente med gamleklubben Stabæk de siste dagene, og nå kan det gå mot comeback for midtbanespilleren som spilte i Hønefoss forrige sesong.

35-åringen spilte for bærumsklubben mellom 1997 og 2001, men kan vente seg en annen hverdag om kommer til enighet med gamleklubben om kontrakt.

- Det vi har snakket om i lønn fra Stabæk er så lite at jeg ikke bare kan spille fotball. Jeg er nødt til å ha en jobb ved siden av. Hvis dette blir aktuelt, så håper jeg at Stabæk kan hjelpe meg med å skaffe meg en jobb, sier David Hanssen til budstikka.

Den tidligere Vålerenga- og Strømsgodset-spilleren ønsker ikke å gå inn på hvor mye han har fått tilbud om i lønn og innrømmer også at han trodde han var ferdig som fotballspiller etter fjorårssesongen.

- Jeg er absolutt ikke fremtiden til norsk fotball, men hvis Stabæk trenger hjelp, har jeg lyst til å bidra. Jeg trodde egentlig at jeg var ferdig som fotballspiller etter 2011-sesongen, sier han.

Hanssen kommer til å bli testet på trening ut måneden før det tas en avgjørelse om han skal signere.

Han er imidlertid ikke den eneste spilleren som blir testet på trening i januar. Tirsdag kommer nemlig tre landslagsspillere fra El Salvador for å kjempe om kontrakt med Stabæk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.