RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm/Scanpix

Kan gjøre Stabæk-comeback

Sist oppdatert:
Men da må klubben skaffe ham en jobb ved siden av.

David Hanssen har trente med gamleklubben Stabæk de siste dagene, og nå kan det gå mot comeback for midtbanespilleren som spilte i Hønefoss forrige sesong.

35-åringen spilte for bærumsklubben mellom 1997 og 2001, men kan vente seg en annen hverdag om kommer til enighet med gamleklubben om kontrakt.

- Det vi har snakket om i lønn fra Stabæk er så lite at jeg ikke bare kan spille fotball. Jeg er nødt til å ha en jobb ved siden av. Hvis dette blir aktuelt, så håper jeg at Stabæk kan hjelpe meg med å skaffe meg en jobb, sier David Hanssen til budstikka.

Den tidligere Vålerenga- og Strømsgodset-spilleren ønsker ikke å gå inn på hvor mye han har fått tilbud om i lønn og innrømmer også at han trodde han var ferdig som fotballspiller etter fjorårssesongen.

- Jeg er absolutt ikke fremtiden til norsk fotball, men hvis Stabæk trenger hjelp, har jeg lyst til å bidra. Jeg trodde egentlig at jeg var ferdig som fotballspiller etter 2011-sesongen, sier han.

Hanssen kommer til å bli testet på trening ut måneden før det tas en avgjørelse om han skal signere.

Han er imidlertid ikke den eneste spilleren som blir testet på trening i januar. Tirsdag kommer nemlig tre landslagsspillere fra El Salvador for å kjempe om kontrakt med Stabæk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere