Kan ikke klokka

Foto: Reuters/Scanpix

Men Stokes nysignering Kenwyne Jones kan score mål.

26.09.10 20:01

NEWCASTLE - STOKE 1-2:

Kenwyne Jones gikk fra Sunderland til Stoke for drøye 70 millioner kroner i august. Trinidad og Tobago-spilleren har ikke imponert på treningsfeltet. Spissen er nemlig alltid forsinket og har allerede sikret seg kronen for flest bøter i klubben.

Men manager Tony Pulis har ingenting å utsette på 25-åringen. Og det med god grunn. Den klokkesvake spilleren kommer kanskje for sent på trening, men foran mål er han farlig presis. Jones har nettet tre ganger på tre kamper for Stoke.

- Så lenge han gjør det han skal på banen, kan han gjøre som han vil, har Pulis sagt, ifølge dailystart.co.uk.

Mot Newcastle søndag gjorde Jones akkurat som treneren ønsket. Måltyven satte inn 1-1-målet, og med et Magpies-selvmål like før slutt fikk Stoke med seg alle tre poengene.

Straffemål for Newcastle hjalp ikke
Både Newcastle og Stoke vant sine Carling Cup-kamper denne uken. Førstnevnte imponerte stort med 4-3-seier over Chelsea, og hadde meg seg bøtter av selvtillit inn i hjemmekampen mot Stoke. Klubben dominerte førsteomgangen og gikk opp i ledelsen like før pause da Andrew Carrol sikret straffe på St. James' Park. Kevin Noland fikk æren fra krittmerket og lurte inn 1-0-scoringen.

Et blekt bortelag våknet imidlertid etter hvilen og Jones utlignet med pannebrasken etter målgivende fra Robert Huth.

Selvmål avgjorde kampen
Newcastle eide ballen, men slet foran motstanderens mål. Dessverre slet de like mye foran eget nett. En uheldig James Perch sendte ballen feil vei på en corner og scoret selvmål.

Dermed hadde Stoke snudd 1-0 til 1-2 og fikk med seg alle poengene. The Potters klatret til 14.-plassen på tabellen med sesongens andre seier. Newcastle, som har gjort det ganske bra i sesongåpningen, falt til 10.-plassen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.