Kan ikke si hva som plager Zlatan

SKADET: Zlatan Ibrahimovic har vært hjemme i Sverige for undersøkelse av sin vonde hæl, men ingen vil si akkurat hva som feiler ham.

SKADET: Zlatan Ibrahimovic har vært hjemme i Sverige for undersøkelse av sin vonde hæl, men ingen vil si akkurat hva som feiler ham. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)

Hemmelighetskremmeri om Zlatan Ibrahimovics skade.

22.10.14 19:04

Zlatan Ibrahimovics langvarige skade kan ifølge franske medier komme av hælspore. Sveriges landslagslege Leif Swärd dementerer det, men mer vil han ikke si.

- Jeg har taushetsplikt, sier han til fotbollskanalen.se.

Sveriges og Paris Saint-Germains superstjerne har ikke spilt siden seriekampen mot Lyon 21. september. Siden har han mistet to EM-kvalifiseringskamper for Sverige og seks PSG-kamper, fire i serien og to i mesterligaen.

Tidligere har det vært antatt at Ibrahimovic hadde en skade i hælsenen, men ifølge avisen Le Parisien og andre franske medier som gjengis av Aftonbladet kommer smertene i hælen av tilstanden hælspore, som oppstår når kroppen på grunn av lang tids feilbelastning avleirer kalk på hælen slik at det blir en betennelse.

- Det er feil, men jeg kan ikke si hva det er, sier Leif Swärd.

Mens Paris Saint-Germain var på Kypros og slo APOEL 1-0 i mesterligaen tirsdag, har Ibrahimovic oppholdt seg i Sverige for undersøkelse av sin vonde venstre fot. Han reiste hjem til Paris onsdag.

Det er ikke kjent hvem som har undersøkt ham.

Paris Saint-Germain håper at Ibrahimovic vil være klar igjen til neste mesterligakamp hjemme mot APOEL 5. november. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag