Gå til sidens hovedinnhold

Kan være ferdig i Brann

Trond Fredrik Ludvigsen leies ut til Strømsgodset, men det er ikke sikkert han vender tilbake til Brann.

BRANN STADION (Nettavisen): Fredag ble det klart at Brann leier Trond Fredrik Ludvigsen til Strømsgodset for resten av sesongen.

Lite spilletid
24-åringen har slitt med å komme med på Branns lag og så langt denne sesongen er det ikke blitt mer enn ni minutters spill i Tippeligaen.

- Trond Fredrik har spilt lite siden han kom til oss, mye på grunn av skader. Vi er enig om at dersom han skal få restarte karrieren sin på en positiv måte, så må han spille mer. Det er større sjanser for at han får spille i Strømsgodset enn i Brann. Da synes vi det er greit at han gjør det ut sesongen, forklarer Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Nettavisen.

Ludvigsen har ikke fått noen lovnader om spilletid i drammensklubben, men med Mattias Andersson ute med skade resten av sesongen. Tror han sjansene er større i Godset enn i Brann.

- Jeg føler at jeg har vært et stykke unna laget. Da har jeg lyst til å prøve meg i Godset. Jeg har vært mye skadet og det er lenge siden jeg har spilt fotball, så jeg håper sjansene er større i Godset, sier han.

Ingen erstatter
Den tidligere Bodø/Glimt-, Rosenborg- og Hertha Berlin-spilleren er leid ut for resten av sesongen, men han er slett ikke sikker på at han vender tilbake til Brann etter oppholdet i Drammen.

- Det er ikke sikkert. Men jeg er fortsatt Branns eiendom i ett år til. Vi får gjøre opp status etter noen måneder, sier Ludvigsen.

Mjelde har tidligere vært lunken til å leie ut Ludvigsen fordi han har ønsket å ha fire spisser tilgjengelig i spillerstallen. Nå sitter han igjen med trioen Thorstein Helstad, Bengt Sæternes og Robbie Winters.

- Foreløpig vil vi nok hente den fjerde internt. Skulle vi ha behov for en fjerde spiss, så dytter vi opp en som spiller i en annen posisjon, sier Mjelde.

Andresen på topp?
Han ser for seg storvokste Armann Björnsson som en vikar i sin gamle posisjon, men utelukker heller ikke å flytte frem Martin Andresen eller Erik Huseklepp.

Mens Ludvigsen håper å finne tilbake til formen som gjorde ham landslagsaktuell da han spilte i Bodø/Glimt.

- Det er det jeg har planer om, smiler han.

Reklame

Dette gir du til morsdagen