RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kapteinen dro til fødestuen

Sist oppdatert:
HOSLE (TV 2 Nettavisen): Martin Andresen valgte fødestue fremfor landslagstrening tirsdag. Nå står kampen mot Hviterussland i fare for kapteinen.

Martin Andresen har hele tiden fastholdt at han prioriterer å være til stede når hans førstefødte kommer til verden fremfor landskamp. Da meldingen kom tirsdag morgen, dro han til fødestuen.

- Han ble tilkalt tidligere i dag. Martin vil komme med en kommentar senere, men ber om at vi respekterer privatlivet hans, sier landslagslege Thor Einar Andersen til TV 2 Nettavisen.

At kapteinen nå går glipp av viktig trening foran onsdagens kamp mot Hviterussland, gjør at han risikerer å miste kampen.

- Det skal vi ta stilling til senere. Det er ikke så mye fysisk arbeid han skal gjøre på fødestuen, det er mer psykisk, sier landslagssjef Åge Hareide.

Andresen spilte ikke sin beste landskamp mot Italia lørdag, men det har ikke vært aktuelt å vrake ham på bakgrunn av innsatsen i Palermo.

- Ikke så mye på bakrunn av Italia-kampen. Det blir mer på grunn av det som skjer i livet hans i øyeblikket, sier Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere