RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kapteinen ordnet seier

Foto: Scanpix/AP Photo/PA, Phil Noble
Sist oppdatert:
Liverpool fikk slite mer enn de hadde ventet mot 1. divisjonslaget Watford. Men kaptein Steven Gerrard forhindret en pinlig aften på Anfield.

LIVERPOOL - WATFORD 1-0: Watford overrasket Liverpool med å gå respektløst til verks på Anfield. De kjempet vertene ut av stilen og skapte også de største sjansene i første omgang.

Kaptein Gavin Mahon var nærmest scoring da han helt upresset fikk heade fra ti meters hold. Uten en strålende Jerzy Dudek mellom stengene, kunne det fort blitt baklengsmål for Liverpool.

God Jones
The Hornets fortsatt å gå i angrep i andre omgang, selv om Liverpool etter hvert fikk spillet til fungere bedre.

Det var ikke bare Dudek som var i slag. Hans kollega i motsatt ende av banen, Paul Jones, storspilte og tok seg av det Liverpool hadde å by på.

Men når det klabber som verst, er det bra å ha en kaptein som tar ansvar. Steven Gerrard har flere ganger denne sesongen vist at han er verdig tilliten han fikk av Rafael Benitez før sesongstart.

Stor mulighet for Helguson
Etter 56 minutter fikk han muligheten fra 16-meterstreken og plasserte ballen forbi Jones. Neil Cox forsøkte å redde på streken, men kunne bare styre ballen inn i eget nett.

I sluttminuttene kom den tidligere Lillestrøm-spissen Heidar Helguson alene med Dudek, men et langt bein fra Djimi Traore forhindret scoring.

Watford har ingen grunn til å være frustrerte etter den første semifinalen i ligacupen. Lagene møtes til returkamp på Vicarage Road 25. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere