RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Gilham/Getty Images Sports

Kapteinen vil beholde Carew

Sist oppdatert:
Aston Villas kaptein Stilian Petrov ber Gerard Houllier og John Carew begrave stridsøksen.

Aston Villa har på ingen måte hatt noen positiv utvikling under Gerard Houllier. Klubben har havnet under nedrykksstreken og spillet har heller ikke vært oppløftende.

Oppi det hele har det nærmest vært isfront mellom John Carew (31) og manager Houllier. Nå tar Villas innflytelsesrike kaptein Stilian Petrov et lite oppgjør med de to.

- Det er utrolig frustrerende – vi trenger ham virkelig. Han har vært en stor bidragsyter gjennom mange år her. Vi savner ham og håper vi kan få ham tilbake på banen, sier Petrov til Daily Mirror.

Voksne mannfolk
- Jeg mener manageren og Carew må fikse problemene de har med hverandre. De er voksne mannfolk og de bør gjøre det som er til det beste for klubben, sier han videre.

Temaet ble enda mer aktuelt da Emile Heskey slo til en Sunderland-spiller i frustrasjon i helgens ligakamp. Det resulterte i tre kampers karantene for spissen. En suspensjon som ikke kommer veldig godt med for en klubb som sliter med å gjøre mål for tida.

- Hvis vi kan få Carew på banen igjen vil det være flott for oss, for han har scoret mål for oss før og vi vet hva John er kapabel til på sitt beste, sier Petrov.

31-årige Carew har totalt scoret 37 kamper på 119 kamper i ligaen for Aston Villa siden han kom til klubben vinteren 2007.

Flere interesserte
- Han er hjertelig velkommen i spillergruppa dersom de løser problemene seg imellom, sier Petrov.

Samtidig svirrer ryktene om ny klubb for Carew. Lørenskogingen er Bosman-spiller etter sesongen, og flere klubber er nevnt som mulige nye arbeidsgivere. Både West Bromwich, Birmingham, Fulham og Leicester har vært nevnt i engelske medier.

WBA-manager Roberto Di Matteo bekreftet overfor SkySports torsdag at han er interessert i den høyvokste spissen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere