RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karadas i skandalekamp

(FOTO: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX)
Azar Karadas var en av fire spillere som fredag så rødt i storkampen mellom Kaiserslautern og Køln.

Azar Karadas var den første av fire spillere som måtte ta seg en tidlig dusj da de to gamle, tyske fotballgigantene Kaiserslautern og Køln møttes til dyst fredag kveld.

Jack Karadas så hjemmelaget Køln ta imot Kaiserslautern sammen med om lag 50.000 andre tilskuerne. Han fikk se en kamp med mange mål og ditto rødkort, men mener dommeren må ta på seg det meste av skylda.

- Azar fikk to gule kort, og ble utvist etter en drøy time. Det første var greit, men det andre var aldri noe kort, mener spilleragenten.

- I det hele tatt ødela dommeren mye av denne storkampen. Jeg mistet til slutt tall på antall gule kort han delte ut.

De røde var det imidlertid lettere å holde rede på.. Fire stykker ble det til slutt. Karadas fikk det første etter en drøy times spill, og lagkompis Balász Borbély slo fort følge i dusjen. Mot slutten av kampen fikk både Peter Madsen og Bernt Haas også marsjordre for hjemmelaget i en kamp som endte 2-2.

Utvisningen vil kun medføre én kamps karantene, i og med den kom som følge av to gule kort. Dermed betyr det at Azar Karadas kan ta seg litt ekstra jueleferie i Bergen i år.

- Dette var den siste kampen før vinterhvilen i Tyskland. Nå reiser Azar straks hjem til Bergen for å feire jul, sier fotballspillerens agent, Jack Karadas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere