Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karadas misbrukte kjempesjanse

Foto: AFP/Scanpix
Azar Karadas skulle bare styre ballen enkelt i mål til et livsviktige Portsmouth-poeng, men fra fem meter gikk ballen utenfor.

Azar Karadas ble kastet inn de siste 12 minutter for et Portsmouth i poengnød på stillingen 1-2. Han rakk mye – ikke bare pådro den tidligere RBK-spissen seg et gult kort for en voldsom takling på landslagsbacken Chris Powell, i tillegg bommet han på en utrolig sjanse på overtid:

Innlegget fra Andres D'Alessandro et par minutter inn i tilleggstida fant pannebrasken til den norske landslagsspilleren, som fra fem meters hold hadde tilsynelatende hadde en enkel oppgave med å finne nettmaskene.

Utrolig nok gikk ballen til side for mål, og Portsmouth måtte gå av banen uten poeng etter Darren Bents sene mål snudde kampen som Portsmouth lenge så ut til å vinne.

Dermed har Portsmouth bare tre poeng ned til Birmingham, som også har en kamp til gode. Det KAN bli tøft.

I sine gjenstående kamper har Portsmouth Sunderland (H), Wigan (B) og Liverpool (H), mens Birmingham har Blackburn (H), Everton (B), Newcastle (H) og Bolton (B).

Også WBA har fortsatt mulighet for spill i neste års Premier League. De ligger fire poeng bak Karadas & co, og har omtrent det samme programmet som Birmingham i avslutningen.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!