RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Karlsen henter Ranieri til Monaco

Sist oppdatert:
Monacos norske sportsdirektør har sikret klubben Claudio Ranieri som ny trener.

Monaco var lenge en stormakt i fransk fotball, men tilhører nå Ligue 2 og er i tillegg en middelmådighet der. Det jobber Tor-Kristian Karlsen for å få slutt på.

37-åringen fra Ski ble ansatt i mars og var med på innspurten av sesongen, som endte med åttendeplass på nest øverste nivå. Den skuffende prestasjonen førte til at Marco Simone fikk sparken fra trenerjobben.

Han erstattes nå av Claudio Ranieri (60), en merittert trener med fortid i klubber som Valencia, Chelsea, Juventus, Roma og Inter.

Ranieri har undertegnet en toårskontrakt med opsjon på et tredje år.

Monaco eies av russeren Dimitrij Rybolovlev, som skal være villig til å bruke store pengebeløp på gjenreise den falne storheten.

Det skjer forhåpentlig med Karlsen ved roret. Nordmannen har tidligere vært speider for både Hannover og Bayer Leverkusen i Bundesligaen, samt for Zenit St. Petersburg i Russland. Han har også vært sportsdirektør i Fredrikstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere