RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karrierebeste av Teddy Sheringham

Foto: BetFair.com
Sist oppdatert:
Men fotballegenden maktet ikke å gå helt til topps i EPT-turneringen i poker.

44-åringen scoret over 350 mål i en 23 år lang karriere som fotballspiller i klubber som Manchester United, Tottenham, Nottingham Forest og West Ham.

Etter karrieren har Sheringham etter hvert satset som pokerspiller, og fredag hadde han sjansen til å vinne sin første store tittel. Da var han nemlig på finalebordet i EPT-turneringen i Vilamoura.

Sheringham lå på 3. plass av de åtte gjenværende deltakerne før finalespillet startet, men han maktet ikke å vinne. Til slutt ble han nummer fem.

Avgjørelsen falt da han endte all inn mot svenske Martin Jacobson, og selv satt med konge og dame før floppen. Det kom en konge på floppen, men svensken, som satt med dame og knekt, fikk straight etter at han traff fantastisk på floppen som altså ga konge, ni og ti.

Likevel, 5. plassen ga om lag 750.000 kroner inn på konto for engelskmannen.

Det er Sheringhams største premie noensinne. Tidligere sto han med en 14. plass som beste resultat fra en WSOP-turnering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere