RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MISTET TO POENG: Haugesund så ut til å ta en kjærkommen trepoenger mot Sarpsborg, men slapp inn utligningen like før slutt.
MISTET TO POENG: Haugesund så ut til å ta en kjærkommen trepoenger mot Sarpsborg, men slapp inn utligningen like før slutt. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Kastet bort seieren like før slutt

Haugesund og Sarpsborg delte poengene.

HAUGESUND - SARPSBORG 08 1-1:

Innbytter Barry Maguire utlignet til 1-1 tre minutter før slutt og sikret poeng for Sarpsborg borte mot Haugesund.

Haugesund og Sarpsborg var tabellnaboer foran oppgjøret. På Haugesund stadion var det vertene som lenge så ut til å trekke det lengste strået.

De første 27 minuttene var svært sjansefattige og lite skjedde, men så dukket Alexander Stølås opp. Vingen fikk ballen på kanten av 16-meteren og dundret ballen i mål bak Duwayne Kerr.

Etter målet tok det hele seg opp ut omgangen. Både FKH og Sarpsborg kom til sjanser og temperaturen på banen ble høy. Det ble ikke flere mål før pause, men eliteseriedebutanten, dommer Espen Eskås, delte ut fem gule kort de neste tolv minuttene av omgangen.

De siste 45 minuttene jaktet Sarpsborg utligning. Østfoldingene hadde ballen mest, men slet med å komme til store muligheter i Rogaland.

Hjemmeforsvaret hadde en sjelden god dag på jobben og så ut til holde nullen for tredje gang på eget gress i år. I det 83. minutt ble Macguire byttet inn og fem minutter senere utlignet nederlenderen.

Et langt innkast endte hos midtbanemannen og Sarpsborg-spilleren satte ballen i mål.

Like etterpå hadde FKH en kjempemulighet til å ta ledelse igjen, da Torbjørn Agdestein ble spilt igjennom. Spissen sendte ballen videre til Christian Gytkjær, men dansken bommet på ballen. Dermed ble det poengdeling. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere