*Nettavisen* Sport.

Katastrofe for Barcelona

NY NEDTUR: Lionel Messi og Barcelona gikk på sitt andre tap denne uken. Lørdag var det Granada som ble for sterke. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters)

En fryktelig uke ble enda verre.

Det har vært en fryktelig uke for Barcelona, som onsdag ble sendt ut av mesterligaen med 0-1-tap for Atlético Madrid. For første gang på sju år spilles semifinalene uten den katalanske klubben.

Lørdag gikk Barcelona på en ny smell med 0-1-tap for Granada i La Liga. Yacine Brahimi ble matchvinner etter et kvarter.

Lørdagens tap var en gave til hovedstadsklubbene Atlético og Real.

Trener Gerardo Martino måtte stable på beina en improvisert forsvarsfirer med reservene Adriano og Martino Montoya på backplass og midtbanespillerne Javier Mascherano og Sergio Busquets i midtforsvaret. Granada utnyttet usikkert forsvarsspill da Brahimi stormet forbi Busquets og scoret.

Neymar, Cesc Fàbregas, Lionel Messi og Andres Iniesta hadde mange gode sjanser til å utligne da Barcelona dominerte kampen, men Orestis Karnezis storspilte i hjemmelagets mål.

Da Karnezis omsider måtte kapitulere, dukket Tiego Llori opp på streken og stoppet Neymars avslutning.

Pedro hadde den siste Barcelona-sjansen på overtid, men Karnezis reddet og løftet Granada til tre kjærkomne poeng som gir seks poengs luke til nedrykksstreken.

Nederlaget hjalp ikke på Barcelonas selvtillit foran onsdagens cupfinale mot Real Madrid, men revansjlysten er nok desto større. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.