RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane forlenger med Tottenham

Sist oppdatert:
Den irske landslagskapteinen Robbie Keane blir i London minst fire år til.

Angrepsspilleren signerte nemlig fredag en fireårs-kontrakt med Tottenham Hotspur.

- Forhandlingene har pågått en tid nå, og jeg er bare glad for at kontrakten er i havn, og jeg kan se framover til en god framtid med Tottenham, sa Robbie Keane til Sky Sports.

Dermed sluttfører han det som hittil har vært en god uke for ham. Keane markerte onsdag æren av å bære kapteinsbindet for sitt fedreland for første gang ved å slå Sverige 3-0 på Lansdowne Road.

Også Sheringham forlenger
Den tidligere engelske landslagsspissen Teddy Sheringham kan bli den eldste spilleren i Premier League noensinne, etter at han fredag signerte en ny ettårs-avtale med West Ham. Han er nå 39 år gammal.

Midtbanespilleren Gordon Strachan, som nå er manager for Celtic, var 40 år og 73 dager da han spilte sin siste kamp i den øverste divisjonen i England. Det for Coventry City.

Sheringham er allerede Premier Leagues eldste målscorer, og han vil passere Strachan om han bare spiller en kamp neste sesong.

Han har tidligere spilt for Millwall, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United og Portsmouth, før han altså endte opp i West Ham.

Premier League så dagens lys i 1992. Som en liten avstikker nevner vi at kantspilleren Stanley Matthews spilte i en alder av 50 år på midten av seksitallet.

Vi har kanskje noe å se fram til sammen med Teddy Sheringham i årene som kommer ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere