*Nettavisen* Sport.

Keane legger trolig opp

Foto: (Reuters/Scanpix)

Celtics midtbanestjerne Roy Keane legger trolig opp ved sesongslutt.

15.03.06 09:50

Den tidligere Manchester United-kapteinen innrømmer at alle skadeproblemene han har slitt med i løpet av karrieren nå kan tvinge ham til å legge fotballskoene på hyllen.

Keane, som signerte for Celtic i januar etter 12 suksessrike år på Old Trafford, har over ett år igjen av sin kontrakt med den skotske klubben.

Besøker spesialist
- Da jeg signerte for Celtic fortalte jeg dem at det ville være best for klubben at jeg vurderte situasjonen i sommer, men de ville ha meg med et ekstra år, noe jeg omsider gikk med på, forteller Keane til The Guardian.

Iren har slitt med en hofteskade siden 2002 og ønsker å bruke mer tid sammen med sin familie i årene fremover.

- Jeg må se på ting i sommer, og vurdere hvordan det går med hoften. Jeg skal besøke en spesialist i sommer, og det er viktig for meg og for klubben å få svar på om skaden fremdeles påvirker meg, konstaterer Keane.

Og legger bestemt til:

- Jeg kan ikke garantere noe med tanke på neste sesong. Etter operasjonen i 2002 har jeg sett på hver sesong som en bonus. Nå må jeg se på hva som er best for meg og min familie i det lange løp.

Får testimonial-kamp
Keane bekrefter samtidig at hans testimonial-kamp for Manchester United mot Celtic vil finne sted på Old Trafford 9. mai.

Den tidligere Nottingham Forest-spilleren får endelig belønning for sin lojalitet til United.

- Det er bestemt en dato, trolig 9. mai. United og Celtic-ledelsen har blitt enige om å spille kampen. Det blir en fin anledning for meg å kunne få si farvel til fansen, opplyser Keane.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.