RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane mener United-helt er pysete

ITV presenter Adrian Chiles (right) with pundits Roy Keane (centre) and Lee Dixon during the post match analysis
ITV presenter Adrian Chiles (right) with pundits Roy Keane (centre) and Lee Dixon during the post match analysis Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Roy Keane med knallharde analyser av gamleklubben.

Roy Keane følger fortsatt nøye med på gamleklubben Manchester United. 

Og er det noe som ikke kan sies om Roy Keane, er det at han er redd for å si meningen sin.

I et ferskt intervju går han nå ut med kritikk i alle kanter og retninger på Old Trafford. Både Ed Woodward, Rio Ferdinand, Chris Smalling og Phil Jones blir skyteskiver for Keanes muntlige pistolskudd.

Keane mener Woodward dummet seg ut før forrige sesong, da klubben ikke klarte å hente større navn enn Marouane Fellaini.

- Ed Woodward må se seg selv i speilet. Han er nødt til å få avtaler i boks, sier Keane ifølge The Guardian.

Kaller Jones pysete
Men det er ingenting målt opp mot kritikken av forsvarsspillerne Chris Smalling og Phil Jones.

- For to-tre år siden ble vi fortalt at Jones skulle bli den neste Duncan Edwards, Smalling den nye ... [fullfører ikke setningen]. Jeg har sett United fra tribuneplass ni-ti ganger denne sesongen, og de har ikke vært i nærheten. Jeg synes heller utviklingen deres har gått bakover, smeller det fra den gamle midtbanekjempen.

Men det stanser ikke der.

- De (Smalling og Jones) må gjøre det bedre hvis de vil sikre en plass på United. Jones må også bli tøffere. Hver gang jeg ser ham, blir han båret av banen. Han må tøffe seg opp, han spiller for Manchester United, sier Keane.

Rio-stikk
Keane forteller at han ikke ble overrasket over nyheten om at Rio Ferdinand er ferdig i klubben. Ferdinand har senere hintet om at han ikke fikk en verdig avslutning i United, men Keane legger dårlig skjul på at han ikke liker sutringen fra midtstopperkjempen.

- Det hadde vel passet ham (å få en verdig avslutning). Ikke alle ønsker å gå rundt på banen mens man vinker og gråter. Det er ikke det det handler om. Han hadde ikke en mulighet til å si farvel? Man kan si farvel på Twitter, kan man ikke? spør Keane ironisk.

Støtter van Gaal
Han fortsetter intervjuet med å kritisere United-laget for å ikke ha kvaliteten som trengs for å vinne troféer. Han mener samtidig at Moyes fikk for lite tid, men støtter den trolige ansettelsen av Louis van Gaal.

- Han er et bra valg, men tiden vil vise. Han har trent store klubber før, sier Keane.

Like ærlig som alltid.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere