*Nettavisen* Sport.

Keane savner klassespillere

Foto: (Reuters/Scanpix)

Roy Keane mener Sven-Göran Eriksson ikke har en eneste klassepiller på det engelske landslaget.

19.09.04 21:10

Keane har selv spilt sammen med blant annet kaptein David Beckham i Manchester United, men mener likevel det engelske landslaget ikke har en eneste spiller i verdensklasse i sine rekker.

- Har England noen klassespillere i stallen? Ikke i mine øyne, sier den irske landslagsspilleren til Uniteds supportermagasin We Stand.

Keane forteller videre at det også har vært få spillere i verdensklasse i Manchester United de siste årene.

- Men da Steve McClaren var assistenttrener hos oss og vi hadde en dårlig periode, sa han vi kun hadde en spiller i verdensklasse i Manchester United, sier Keane.

Og fortsetter:

- Vi ventet i spenning på hvem han skulle si, og han sa det var keeper Fabien Barthez. Og han hadde rett. Fabien var den eneste spilleren i troppen som den gang var i verdenstoppen.

Ville hatt Ronaldinho
Manchester Uniteds midtbanespiller mener spillere som Zinedine Zidane, Roberto Carlos og Ronaldo kan betegnes som spillere i verdensklasse.

- Men Ronaldinho er heller ikke langt i fra toppen. Han ville ha gjort det svært bra for Manchester United, fordi han kan enkelt kan komme seg forbi medspillere med ballen, og det trengs for å lykkes på det høyeste nivå, sier Roy Keane.

- I England trenger du match-vinnere, og slike spillere har ikke Manchester United hatt de siste årene, sukker iren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.