RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane skuffet over egen innsats

Roy Keane, Manchester United
Roy Keane, Manchester United Foto: SCANPIX/EPA PHOTO PA/GARETH COPLEY
Kaptein Roy Keane er ikke fornøyd med det han har prestert for Manchester United denne sesongen. Men han mener at han fortsatt kan måle seg med hvem som helst.

32-åringen har bare spilt 37 kamper for Manchester United denne sesongen. Det er mindre enn han selv ønsker - spesielt i en sesong hvor resultatene ofte har gått imot United i de viktige kampene.

Fansen krever resultater
At dette har vært en mellomsesong, liker han imidlertid ikke å høre.

- Det er godt å se sjefen bygge opp et ungt lag. Han har klart det før og forhåpentligvis vil de nye bli store spillere for United. Men det siste fansen vil høre på vei fra Old Trafford, er «Vel, det er jo en overgangsperiode». De vil ha resultater, sier Keane til The Guardian.

Iren er heller ikke redd for å ta selvkritikk.

- Jeg er generelt skuffet over spillet mitt denne sesongen. Det er masse rom for forbedring. Men selv om jeg ikke er 26 år lenger, mener jeg fortsatt at jeg holder mot en hvilken som helst spiller i Premier League på en god dag.

Mindre spilletid
Han insisterer fortsatt på at det ikke er aktuelt med en overgang til Celtic, laget han holdt med som barn. Selv om det har blitt uvanlig lite spilletid dette året.

- Jeg hadde en prat med manageren i sesongoppkjøringen, og derfor visste jeg at jeg ikke ville spille i hver kamp denne sesongen. Av og til har det vært en fordel, andre ganger har jeg ikke spilt på to uker.

- Men jeg skjønner hva manageren mener, og respekterer hans avgjørelse når han vraker meg. Han ser ting i større sammenheng, over flere år.

Keane er i øyeblikket plaget med en skade i knehasene (hamstring), og vet ennå ikke om han rekker FA-cupfinalen på Millenium Stadium i Cardiff 22. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere