*Nettavisen* Sport.

Keane slakter sine landsmenn

Foto: Getty Images / All Over Press

Se den tidligere United-kapteinens tirade mot landslaget her.

15.06.12 09:00

Irland ble torsdag det første laget som ble slått ut av Europamesterskapet i fotball da laget gikk på sitt andre tap i turneringen.

Spania ble flere nummer for store for irene og ga seg ikke føre det sto 4-0 på resultattavla.

Tidligere landslagskaptein og Manchester United-profil Roy Keane satt i studio hos ITV og var ikke nådig i sin dom over sine landsmenn.

- Det virker som mange av dem tror de er toppspillere, og det viser seg hvor langt bak mange av disse spillerne de er. Det er en virkelighetssjekk for mange av de irske spillerne, sa Keane.

Mange lot seg imponere av de irske supporterne og måten de fortsatte å støtte laget sitt til tross for at målene rant inn bak Shay Given. Keane var ikke like imponert.

- Jeg tror at både spillere og supportere må forandre mentaliteten sin. Det er bare tull at spillerne snakker om hvor fantastisk supporterne er etter kampen. Hør her, supporterne vil se laget spille langt bedre og ikke gi bort enkle mål som det der. Jeg er ikke fornøyd med alt dette tullet.

Keane mener de som reiser i tusentalls for å se landslaget, kan forvente bedre prestasjoner fra sine helter.

- De vil se laget vinne. Vi kan ikke lure oss selv, vi er et lite land og har en tøff oppgave, men la oss ikke bli med for moro skyld nå og da.

Se Keanes tirade her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.