RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keane slutter: - Det ble for mye for meg

FERDIG: Roy keane slutter i Aston Villa.
FERDIG: Roy keane slutter i Aston Villa. Foto: Mike Egerton (PA / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Iren har sagt opp i Aston Villa.

Roy Keane har sagt opp jobben som assistentmanager i Aston Villa.

Det bekrefter klubben via Twitter fredag.

Keane ble ansatt som assistent for Paul Lambert så sent som i sommer, men irens tilstedeværelse ser ikke ut til å ha hjulpet stort i Birmingham.

Aston Villa ligger helt nede på 16.-plass i Premier League. Klubben har sanket sammen kun 12 poeng på de første 12 kampene.

Villa har bare scoret seks mål og sluppet inn 17. Ingen lag i Premier League har scoret færre mål enn Birmingham-klubben.

Keane sier følgende om beslutningen:

- Det å kombinere rollene hos både det irske landslaget og Aston Villa ble til slutt for mye for meg, sier Keane i en kort kommentar til Daily Mail.

Manager Lamberts jobb henger også i en tynn tråd. Skal man tro oddsen hos britiske bookmakere, er det skotten og Liverpools Brendan Rodgers som er nærmest å få sparken i sine respektive klubber.

Keane er kjent for å være en kontroversiell figur, og etter at han forlot manager-jobben i Sunderland i 2009, ble det meldt at flere av spillerne feiret hans avgang.

Som manager i Ipswich lyktes han heller ikke. Han fikk to år på Portman Road, før han fikk sparken på grunn av for dårlige resultater.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere