*Nettavisen* Sport.

Keeper-Adrian sendte West Ham videre!

West Ham-keeper Adrian jubler etter å ha satt inn det avgjørende straffesparket i FA-cupkampen mot Everton. Foto: Toby Melville (Reuters)

Adrian vant keeperduellen med Joel Robles og sendte West Ham til 4. runde i FA-cupen.

14.01.15 00:03

Hele 20 straffespark måtte tas før hjemmefansen kunne juble for avansement og kamp mot Bristol City i neste runde. Adrian reddet ett av ti straffespark og så Everton-keeper Joel Robles skyte i tverrliggeren før han selv satte inn det avgjørende straffesparket.

Enner Valencia ga West Ham ledelsen tidlig i annen omgang, og det så mørkt ut for Everton da Aiden McGeady fem minutter senere ble sendt av banen med rødt kort etter en ettersleng mot Mark Noble.

Gjestene ville ikke gi seg, og innbytter Kevin Mirallas snudde kampen på hodet. Han utlignet med et vakkert frispark i det 82. minutt og spilte fram sin belgiske landslagskollega Romelu Lukaku til ledermålet i første ekstraomgang.

Dermed var det hjemmemanager Sam Allardyces tur til å endre kampen med et bytte. Han kastet inn Carlton Cole, og bare to minutter senere gjorde innbytteren 2-2 i det 113. minutt.

Begge lag hadde sjansen til å avgjøre i sluttminuttene, men avgjørelsen kom til å falle på straffespark. Adrian reddet gjestenes annen straffe, tatt av Steven Naismith, og det så lenge ut til å være nok. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag