*Nettavisen* Sport.

Keepertabbe hjalp ikke

Foto: AFP/Scanpix

Diego Forlan fikk hjelp av en gavmild Porto-keeper - men Helton ble reddet av målkåte Lisandro López.

24.02.09 23:24

Atlético Madrid - Porto 2-2:

Både Atlético Madrid og Porto må ha jublet da de unngikk de største favorittene i trekningen til åttendedelsfinalen i Mesterligaen. Men begge lagene har nok kvalitet til å true et hvilket som helst lag. Og noen enkel kamp ble det ikke for noen av lagene.

For selv om Maxi Rodriguez ga Madrid-laget en kanonstart med sin scoring etter bare tre minutter, skulle Porto vise seg om en vrien motstander.

Etter 21 minutter dukket nemlig Lisandro López opp og satte inn utligningen. Et særdeles viktig mål for Porto, som år etter år gjør det sterkt i Mesterligaen.

Atlético kjente med det presset, ettersom Porto hadde skaffet seg et gunstig bortemål. Og de skulle komme tilbake. Diego Forlan fikk ta med seg ballen fra midtbanen og upresset skjøt han fra 25 meter. Helton i Porto-målet klarte på merkelig vis å ikke redde det enkle skuddet.

Dermed tok Atlético ledelsen på overtid av den første omgangen.

Porto på sin side var gode i kampen og var kanskje hakket bedre enn hjemmelaget. Derfor var det ikke ufortjent da López satte inn sitt andre for dagen i det 72. minutt. 2-2 og Porto hadde et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret i Portugal.

Likevel er det ikke helsvart for Atlético. Ettmålsseier holder i massevis for avansement og det er ingen umulighet. Likevel har Porto en behagelig posisjon, for dem holder det med 0-0.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.