RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kezman har en plan

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/CONTINENTAL
PSV Eindhoven-spissen Mateja Kezman har planen klar. Han vil til England, men ikke til en toppklubb.

Serbiske Mateja Kezman har banket inn mål på bestilling for PSV Eindhoven de siste sesongene.

Nå ønsker han seg bort fra nederlandsk fotball, og han har lagt karriereplanen klar.

- Til nå har jeg fulgt hjertet mitt. Nå ønsker jeg å være objektiv og realistisk. Planen min er som følger: Jeg ønsker å dra til et midtlag i engelsk Premier League, tilbringe tre sesonger der, score minst ti mål per sesong, kvalifisere oss for europacup og dra videre som en etablert spiller til Liverpool, Manchester United eller Arsenal. Jeg vil da være 28 år og klar. Det var de klubbene som sa: "Mateja, du er en god spiller, men du er ikke klar for førsteelleveren her". Hvis jeg bare var ute etter penger, ville jeg ventet til kontrakten min gikk ut og dra til en storklubb hvor jeg ville fått se mer fotball fra tribunen enn fra banen, sier han til uefa.com.

25-åringen har blitt linket til Newcastle og Birmingham den siste tiden, og han ser ikke bortfra at en av dem kan bli hans neste klubb.

- Begge klubbene passer den profilen jeg beskrev. Newcastle er i øyeblikket det beste av dem. De har ambisjoner om Champions League, men Birmingham kan fort kvalifisere seg for UEFA-cupen neste sesong. Tilbudene kommer inn og PSV og agentene mine forhandler med dem, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere