RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thomassen, Christian (SCANPIX)

KIL-sjef blir TV-ekspert

Sist oppdatert:
Kongsvinger-trener Tony Gustavsson skal kombinere trenergjerningen med TV-jobbing.

Oslo (ANB): Det er tunge tider både sportslig og økonomisk på Gjemselund. Kanskje får trener Tony Gustavsson derfor gode pusterom når han utover høsten skal jobbe som TV-ekspert i hjemlandet.

Les også: Trenger to millioner og det raskt

37-åringen, som ble hentet til Kongsvinger da Trond Amundsen trakk seg som trener etter fem serierunder av årets sesong, skal kombinere trenergjerningen på Gjemselund med jobben som fotballekspert for svenske Canal+.

Debuterer lørdag
Det er i forbindelse med kanalens harde satsing på spansk fotball at Gustavsson er hentet inn. KIL-treneren er glad for at sjansen bød seg.

- Alt i livet handler om timing. Denne forespørselen kom beleilig for meg, og det skal bli virkelig moro med denne utfordringen, sier Gustavsson til sportbladet.se.

Debuten som La Liga-ekspert får han allerede lørdag. Dagen derpå er han på plass i Aalesund for å lede Kongsvinger i årets 24. seriekamp.

Gustavsson, som var ekspert for statskanalen SVT under sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika, mener spansk fotball står i en særstilling.

- Det som er spesielt interessant med La Liga, er at de går i bresjen for utviklingen innen fotballen. Det er mange spanske klubber som spiller en teknisk fotball med mye bevegelse, og det liker jeg, sier Gustavsson.

Usikker framtid
37-åringen har kontrakt med KIL ut årets sesong. Hva som skjer etter det, er høyst uklart.

I øyeblikket jobber hedmarksklubben på spreng for å løse sin meget alvorlige økonomiske situasjon.

Torsdag ble det kjent at klubben er teknisk konkurs, og nå skal det kuttes to millioner kroner internt før man eventuelt kan be om ekstern bistand. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere