RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kind Bendiksen klar for Molde

TIL MOLDE: Thomas Kind Bendiksen (bak) er klar for Molde. Her er han på landslagstrening med Ruben Kristiansen og sin nye lagkamerat. Mohamed Elyounoussi.
TIL MOLDE: Thomas Kind Bendiksen (bak) er klar for Molde. Her er han på landslagstrening med Ruben Kristiansen og sin nye lagkamerat. Mohamed Elyounoussi. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Årets seriemester forsterker inn mot neste sesong.

Thomas Kind Bendiksen er klar for Molde. Det melder klubben på sin hjemmeside lille julaften.

- Jeg er strålende fornøyd over å få Thomas Kind Bendiksen til Molde, sier trener Tor Ole Skullerud.

- Dette er en spiller jeg har hatt på aldersbestemte landslaget i 2007, og er en spiller som har masse ferdigheter. Ganske enkelt en fantastisk type og en som passer flott inn i det treningsmiljøet vi har i klubben. I Molde vil den treningsvillige Thomas ta nye steg – og samtidig forsterke vårt lag, sier MFK-treneren.

Etter å ha startet karrieren i Harstad, gikk Kind Bendiksen til Glasgow Rangers som tenåring. Der spilte han mellom 2007 og 2011.

Midtbanespilleren klarte imidlertid aldri å slå gjennom i den skotske storklubben og returnerte til Norge og Tromsø i 2011.

25-åringen har vært blant klubbens beste spillere de siste sesongene. Han har også fått to landskamper under beltet etter returen til fedrelandet.

Forrige sesong spilte han samtlige 30 kamper og scoret fire mål for Tromsø.

Kind Bendiksen sto uten kontrakt etter årets sesong og kommer dermed gratis til Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere