RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

King i målform

Sist oppdatert:
Scoret tre for United-reservene.

Joshua King (19) er tilbake i United-rekkene etter å ha vært utlånt til Preston siden i fjor høst. Sir Alex Ferguson valgte å hente det norske stortalentet tilbake da sønnen Darren fikk sparken som manager for jumbolaget i mesterskapsserien.

Torsdag beviste King at det fort kan bli et nytt leieopphold i nærmeste framtid. Foran en rekke talentspeidere var King banens gigant da Manchester United-reservene slo Rochdale i den tradisjonsrike Manchester Senior Cup.

Turneringen samler de beste reservelagene i Manchester-området - og United står foreløpig uten tap i årets utgave. Rochdale ble flere nummer for små på Moss Lane.

King, som har en fortid i Vålerenga, tegnet seg på scoringslista ikke mindre enn tre ganger i 6-1-seieren. United øvrige mål besørget Fabio, Robbie Brady og Ravel Morrison.

Tidligere denne uka ble det for øvrig klart at Joshua King er nominert i Manchester Uniteds tropp til vårens mesterligakamper. Samtlige lag som er klare for åttedelsfinalene må melde inn en tropp på 25 spillere.

Manchester United møter Marseille til dobbeltkamp 23. februar og 15. mars.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere