Gå til sidens hovedinnhold

King lånes ut igjen

Nordmannen skal spille i Championship de neste månedene.

Etter et mislykket opphold i tyske Borussia Mönchengladbach er Joshua King tilbake i Manchester.

I august i fjor ble United og den tyske Bundesliga-klubben enige om et ettårs lån, men etter å ha slitt med å få spilletid i Håvard Nordtveits klubb returnerer nordmannen til England allerede nå.

Nå blir Hull neste stopp for den 19 år gamle Oslo-gutten. En avtale er ikke undertegnet ennå, men Championship-klubben ønsker nordmannen så fort som mulig.

- Jeg snakket med Ferguson. Han ville ikke at jeg skulle på lån til utlandet igjen. Det var snakk om Molde, fordi jeg kjenner Ole og vet hvordan han trener, men Ferguson ville jeg skulle bli i England. Kanskje jeg spiller for Ole en gang seinere i karrieren, sier King til VG.

Den tidligere Vålerenga-spilleren hevder han aldri fikk sjansen i Borussia Mönchengladbach.

- Jeg vil ikke sløse bort tiden min. Det var manageren som hentet meg. Treneren kjente ikke til meg i det hele tatt. Jeg pratet aldri med ham, og fikk ikke følelsen av at han likte meg, sier King videre.

19-åringen mener likevel ikke at oppholdet har vært bortkastet, og synes han har lært mye av å trene med den tyske klubben. Etter en lang juleferie i Gambia er han klar for å ta fatt på hverdagen som Hull-spiller.

- Så fort jeg føler meg fit, drar jeg. Nå er det samme for meg hvor jeg spiller, så lenge jeg får spilletid på høyeste mulige nivå for meg akkurat nå.

Hull ligger for øyeblikket på sjetteplass i Championship og er med i kampen om opprykk til Premier League.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene