RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

King tok en «Scholes»

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Med norsk hjelp er Manchester United i ferd med å gjøre det til en vane å knekke byrival City på overtid.

Få seirer smaker bedre enn de som kommer etter avgjørende overtidsmål - bare spør Manchester United-fansen. Skjebnekampen mot byrival City forrige lørdag var godt og vel 92 minutter gammel da Paul Scholes stanget inn vinnermålet.

Om Joshua King hadde nettopp Scholes i bakhodet skal være usagt, men tirsdag gjorde den norske United-proffen akkurat som sin langt mer meritterte og kjente klubbkamerat.

Manchester City så ut til å ha full kontroll på derbykampen i U18-ligaen da Ahmad Benali og Harry Bunn sendte de blå i ledelsen før pause, men United kom tilbake med Joshua King i hovedrollen.

Kanskje skulle unggutten hatt straffe i to ulike situasjoner rett før og etter pause, men det spilte liten rolle. United snudde likevel det hele.

Paul Pogba ordnet reduseringen tidlig i andre omgang, før King prikket inn utlikningen med et praktfullt skudd fra distanse.

Med 90 minutter passert på klokka kom vinnermålet - også det signert stortalentet som kom til Old Trafford fra Vålerenga i 2008. Og akkurat som Scholes avgjorde han det med hodet. King steg i været på et innlegg fra Nicky Ajose - og fikset seier.

Dermed gjorde 18-åringen, som har slitt med skader i deler av årets sesong, to mål for andre kamp på rad. Også i 3-1-seieren mot Derby i helga ble det to nettkjenninger. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere