RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

King trues med bank

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- De har sagt at jeg ikke må score.

OSLO (NTB-Steinar Bjerkmann): Joshua King blir joker mot Albania. Blackburn-spilleren er klar for å bli byttet inn i fredagens VM-kvalifiseringskamp.

- Komme innpå og avgjøre. Kort og godt, sier King.

Hamstringproblemer har ødelagt for oslogutten i vinter. Nå vil en friskmeldt King ødelegge for Albania – til vennenes store fortvilelse.

- Jeg har en del albanske venner. De fleste har sagt jeg ikke må score, for da banker de meg. Men dersom jeg scorer, skal jeg sørge for å irritere dem, ler King.

21-åringen frykter ikke at kulden skal forverre lårproblemene.

-Jeg har fått meg varmeshorts som varmer til døden. Jeg svetter bare jeg har den på. Den saken er ordnet, sier King.

Det er meldt ned mot sju minusgrader og vind på Ullevaal stadion fredag kveld. Møtet med Albania blir trolig av den kjølige sorten.

- Kulden plager meg ikke i det hele tatt. Jeg tar på meg hansker og superundertøy. Da er jeg klar til å spille, sier den utlånte Manchester United-spilleren.

Oppvarmingen blir viktig. Å kaste noen rett innpå i kulda er ikke lurt.

- Jeg har spilt to kamper nylig og hadde nok holdt i 90 minutter, men med tanke på låret så tror jeg det er bedre at jeg kommer inn. Formen er bra, forsikrer King.

Ett mål og fire A-landskamper er det foreløpig blitt. Den femte kampen blir svært viktig.

- Sjefen (Drillo) har sagt at det ikke er krise om vi taper, men spør du meg så mener jeg at vi må vinne. Det er hjemmekamp mot et lag som er ett poeng bak oss og som blir vanskelige på bortebane. Derfor mener jeg at tre poeng blir veldig viktig.

- Kan det bli avgjørende for VM-tur til Brasil?

- Jeg tror det. Vi har gjort det bra hittil i kvalifiseringen med sju poeng, Vi er tre poeng bak lederlaget Sveits. Det blir tøft mot Albania, men blir veldig viktig å få tre poeng, sier King.

Han er klar for å bytte ut minusgrader i Oslo med strendene i Rio de Janeiro neste sommer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere