RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kippe tror på medalje

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)
Frode Kippe mener det er fullt mulig for LSK å ta medalje denne sesongen.

Kapteinen er glad for endelig å oppleve en høst med blikket oppover på tabellen.

Stopperkjempen var gigantisk i kampen mot Molde mandag. Likevel ble det tap som gjør at kanarifuglene har en liten luke opp til medaljelagene.

Men de tre poengene opp til Brann på bronseplass mener 33-åringen man fort kan ta igjen.

Topplag

- Ut fra hva vi har prestert den siste tiden – også etter vi mistet Anthony (Ujah) – ser det ut til at vi er et topplag. Så klart det er realistisk at vi skal kunne ta en medalje, sier Kippe til Romerikes Blad.

Hans egen form synes han har vært bra hele sesongen.

- Jeg ble kanskje mer synlig i Molde-kampen, for jeg vant en del én mot én situasjoner. Men jeg synes prestasjonene har vært stabilt bra, akkurat som lagets.

Blitt stabile
For selv med en tredjedel igjen av sesongen, føler Kippe seg trygg på at laget ikke vil gå på en skikkelig sprekk, og at de elendige periodene de har opplevd over tid de siste sesongene vil holde seg borte.

- Det er ingenting som tyder på at det vil skje. Vi føler oss i god form og har vist stabilitet over tid. Jeg kan heller ikke se at vi spiller for spiller er noe dårligere enn de lagene vi kjemper mot. Stor bredde i stallen er det vel omtrent bare Molde som har. Derfor vinner de serien.

LSK-veteranen merker livet på den øvre halvdelen av tabellen er mye enklere enn å kjempe mot nedrykksgjørma i høstmørket.

- Jeg merker det ikke bare på Åråsen, men også hjemme. Man går rundt med lavere skuldre enn hva som har vært tilfelle de tre siste årene.

Viktig søndag
Og at medalje er viktig, er det ingen tvil om.

- Det betyr mye for klubben, men også for oss spillere. Men i motsetning til for selve LSK, hvor forskjellen på sjette- og åttendeplass kan utgjøre en del penger, er det ikke det som trigger oss mest. Vi spiller for medalje og eventuelt europacupplass.

Skal det ble en realitet, er kanarifuglene nesten nødt til å knekke Sogndal-muren på Åråsen søndag: Les hele saken i Romerikes Blads nettutgave

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere