I sommer ble det kjent at den profilerte Rosenborg-angriperen Nicklas Bendtner (30) var blitt kjæreste med den danske modellen Philine Roepstorff (26).

Og nå ser det ut til at Roepstorff tar et oppgjør med skapplassen hjemme i Bendtners hjem i Trondheim.

Lørdag ettermiddag la 26-åringen ut flere oppdateringer på sin egen Instagram-story, der hun meddelte til følgerne at hun ville selge unna en haug av Rosenborg-spillerens både fotballsko og andre sko, og oppfordret følgerne til å gå inn på hennes Facebook-side for å gi bud.

«Er sur på Lord så selger hans ting - via min Facebook - skriv der inne», skrev Roepstorff på Instagram-storien.

«Det skal være plass til meg i tøyskapet», skrev hun i en annen oppdatering, og skrev også at Bendtners Playstation 3-konsoll var til salgs for 300 kroner, inkludert to kontroller og et Tiger Woods-spill.

Det var danske BT.dk som først omtalte «Instagram-salget».

Hvorvidt det hele er en spøk eller ikke er vanskelig å vite, men på modellens Facebook-sider ligger ganske riktig samlingen av sko ute i en slags annonse.

Hun legger ved skostørrelsen på bildene, og det er flere som har lagt inn bud på Bendtners fottøy - de fleste imidlertid av det mer humoristiske slaget.

Selv har ikke Nicklas Bendtner kommentert «salget». Rosenborg-spissen mistet lagets siste kamp mot Haugesund på grunn av en skade, og er dermed heller ikke med i Åge Hareides landslagstropp som møter Wales i Nations League på søndag.

I juli ble det kjent at 30-åringen hadde funnet lykken med den fire år yngre Scoop Models-modellen, som er datter av den tidligere danske håndballspilleren Jens-Erik Roepstorff, og siden den gang har de to hyppig delt sin kjærlighet overfor hverandre på sosiale medier.